دلایل کاشت ناخن چیست؟

کاشت ناخن به زیبایی، مرتب بودن و حتی سلامتی ناخن های شما افزوده و در مجموع باعث بیشتر شدن اعتماد به نفس و روحیه ای بهتر در بانوان می شود.

زیبایی بخشیدن به ناخن ها فقط یک بخشی از این ماجراست. بخش دیگر آن کمک به ناخن های ضعیف و پوشاندن ظاهر شکننده آن هاست. در واقع کاشت ناخن ها یکی از روش های زیبا کردن ناخن ها به حساب می آید. علاوه بر اینکه در زیبایی و دیزاین ناخن مؤثر است، به ناخن های ناسالم و بدفرم نیز شکل می دهد.

از طرفی افرادی که عادت به جویدن ناخن دارند، با کاشت ناخن می توانند مانع از خورده شدن ناخن شوند. برخی از خانم ها نیز هستند که ناخن هایشان به دلیل مشکلاتی که دارند اقدام به کاشت ناخن می کنند. برای ناخن هایی که از نظر ژنتیک عیب و ایراد دارند نیز توصیه می شود از کاشت ناخن با رعایت نکات ایمنی و بهداشتی استفاده نمایند.

مهم ترین روش های مراقبت از کاشت ناخن، ترمیم در زمان درست آن است. با رشد ناخن، کاشت نیز به سمت بالا حرکت می­کند و باعث از دست رفتن زیبایی ناخن می­شود. پس باید در زمانی بین سه هفته یا یک ماه بعد از کاشت باید ترمیم صورت بگیرد. در صورت این کار کاشت به خوبی تداوم می­یابد.

نواع روش کاشت ناخن

ناخن‌های مصنوعی را می‌توان به 3 گروه تقسیم کرد:

> ناخن هایی از جنس پلاستیک که در فروشگاه های لوازم آرایش و داروخانه ها عرضه می شود (ناخن قالبی).

> پودرهای کاشت ناخن که روی ناخن طبیعی قرار می گیرد (ناخن پودری).

> ژل های UV که در حال حاضر یکی از پرطرفدارترین روش های کاشت محسوب می شود (ناخن ژله ای).

> کاشت موقت یا همان تیپ گذاری

مراحل کاشت ناخن

به طور کلی، کاشت ناخن دارای مراحل زیر است:

مرحله اول : زیرسازی ناخن

یکی از مهم‌ترین مراحل کاشت ناخن، زیرسازی آن است که باید با دقت هرچه تمام انجام شود. به این دلیل که اگر زیرسازی به خوبی انجام نشود، بر کیفیت کار تأثیر بسیاری می‌گذارد و ممکن است به نتیجه دلخواه خود دست پیدا نکنید. برای انجام زیرسازی ناخن، انجام کارهای زیر ضروری است:مانیکور. به منظور مرتب‌سازی سطح و اطراف ناخن، می‌توان از مانیکور برای این کار استفاده کرد. برای انجام مانیکور، باید این کار با دقت زیادی انجام شود تا مشکلاتی را مانند ایجاد زخم در اطراف ناخن و بقایای کوتیکول در اطراف آن، تا حد زیادی کاهش یابد.

ایجاد خراش‌های جزئی بر روی سطح ناخن. برای ایجاد چسبندگی بیشتر بین مواد و سطح ناخن، یک سری خراش‌های جزئی بر روی صدف ناخن داده می‌شود. البته این مرحله، از حساس‌ترین مراحل است که بدون آموزش اصولی، امکان ایجاد عوارض و مشکلات بر روی صدف ناخن می‌شود.

مرحله دوم: موادگذاری بر روی ناخن

در مرحله موادگذاری مواد بر روی سطح ناخن، مواردی همچون انتخاب قلم مناسب، نحوه برداشتن و گذاشتن مواد، غلظت مواد و نحوه موادگذاری آن بسیار مهم است. این موضوع نشان می‌دهد که برای انجام اصولی این مرحله، لازم است تا ابتدا مواد کار، نحوه ترکیب و استفاده از این مواد را به خوبی بدانید. همچنین شناخت ابزارها و وسایلی که مورد استفاده قرار می‌گیرد، در کیفیت کار تأثیر بسیاری دارد.

مرحله سوم: سوهان‌ کشی ناخن

برای فرم‌دهی ناخن‌ و از بین بردن ناهمواری‌ها و قرارگیری درست مواد روی سطح ناخن، سوهان‌کشی انجام می‌شود. انتخاب سر سوهان مناسب و نحوه نگهداری آن در زاویه صحیح آن، از مواردی است که به هنگام انجام این کار، باید در نظر داشته باشید. معمولا از سر سوهان الماسه استوانه سرگرد یا سر سوهان الماسه مخروطی برای از بین بردن ناهمواری‌های موجود بر روی ناخن استفاده می‌شود.

مرحله چهارم: طراحی ناخن

این مرحله، بسته به سلیقه مشتری و در طرح‌های متنوع انجام می‌شود. اینکه از چه طراحی‌هایی در این مرحله استفاده می‌شود، کاملا به خواست و انتخاب مشتری است. از‌این‌رو، در نظر گرفتن سلیقه مشتری در این مرحله، بسیار مهم است تا همان‌طور که او در نظر دارد، طراحی ناخن برای او انجام شود

فواید کاشت ناخن چیست؟

جلوگیری از خوردن و جوییدن ناخن

داشتن ناخن زیبا و بلند

جلوگیری از دیده شدن شکل و رنگ بد ناخن

محکم بودن و مانع از شکستگی

عوارض کاشت ناخن چیست؟

نرسیدن اکسیژن به بافت زیرین ناخن که از عوارض آن کدر شدن ناخن، تغییر رنگ ناخن و رشد کم ناخن می باشد.

انواع عفونت‌های قارچی

بروز حساسیت

گاهی افراد دچار بیماری‌های معده در اثر جوییدن ناخن و رسیدن مواد غیراصولی به بدن خواهند شد.

نازک و شکننده شدن ناخن

مراقبت از کاشت ناخن

کنده شدن کاشت

بعضی افراد بعد از مدتی سعی می‌کنند با ناخن‌گیر یا اشیای تیز، کاشت ناخن را جدا کنند. ولی این کار آسیب جدی به بافت صدف ناخن وارد می کند و باعث ضعیف شدن و شکنندگی ناخن می­شود. گاهاً این کار باعث می­شود که ناخن ها از وسط شکسته شوند که این اتفاق بسیار دردآور می باشد. اگر قصد ریمو کردن کاشت را به طور کامل دارید، بهتر است که به ناخن کار خود مراجعه کنید تا با انجام روش اصولی آن، برای ناخن شما عمل ریمو انجام شود.

برخورد با آب

تماس مداوم کاشت با آب، باعث خراب شدن کاشت می شود. آب به تدریج زیر کاشت ها نفوذ می کند و باعث بلند شدن آن و ایجاد هواگرفتگی می­شود. بهتر است در زمان شست و شوی ظرف‌ها از دستکش استفاده کنید و بعد از هر بار شستن دست ها، آن ها را خشک کنی. .در زمان استحمام نیز سعی کنید دست های خود را زیر آب در طولانی مدت نگه ندارید.

ضربه و فشار به کاشت

بعد از کاشت سعی کنید به ناخن فشار نیاورید. زیرا این کار باعث کاهش زمان استحکام کاشت می­شود و سریع کنده می­شود‌. همچنین سعی کنید از ضربه و برخورد ناخن با اجسام جلوگیری کنید. ضربه ی ناگهانی، هواگرفتگی ایجاد می کند که شکستگی کاشت را به همراه می آورد یا حتی باعث شکستن خود ناخن هم می شود. شکستگی ها گاهاً به گوشت زیر ناخن فشار می آورد و باعث ایجاد عفونت یا قارچ می­شود.

حرارت زیاد

نزدیک شدن ناخن های کاشته شده به آتش و حرارت زیاد، این امکان را می­دهد که کاشت آب شود پس، از نزدیک کردن ناخن به حرارت زیاد جلوگیری کنید.

مرطوب کردن و استفاده از روغن ها

استفاده از مرطوب کننده ها باعث جلوه ی بهتر ناخن ها و دوام بیشتر آنها می­شود. همچنین استفاده از روغن های کوتیکول، استحکام ناخن را افزایش می­دهد و از ترک خوردن کاشت و خود ناخن جلوگیری می­کند.

استون و لاک پاک کن

برخورد استون و لاک پاکن ها با کاشت باعث از بین رفتن ظاهر کاشت و خراب شدن بافت آن می شود. زیرا هم طراحی و لاک ژل روی ناخن را پاک می کند و هم به تدریج سطح کاشت را می­خورد.

به طور طبیعی، ناخن در هر زمانی درحال رشد می باشد. رشد ناخن در زمان کاشت نیز ادامه دارد. بعد از گذشت مدت زمانی بین سه هفته تا یک ماه، با رشد ناخن، مواد کاشته شده نیز بالا می آیند و بین مواد کاشت تا پایه­ی ناخن فاصله ایجاد می­شود. این حالت باعث جلوه­ای نامناسب در ناخن می­شود. پس باید در زمان مناسب آن را ترمیم کرد.

استفاده از عینک برای ناخن کار، در هر مرحله به علت پرتاب مواد کاشت یا خود ناخن ها که تیز هستند، ضروری است.

پاک کردن کاشت ناخن

1. مواد لازم : ساده ترین و در دسترس ترین ماده برای برداشتن کاشت ناخن استون 100 درصد است. اما مواد دیگری هم برای این کار در بازار موجود است. علاوه بر استون به سوهان ناخن و بافر و پولیش نیز احتیاج داریم.

2. ابتدا در ظرف مانیکور یا هر ظرف دیگری که بتوانید دستتان را در آن قرار دهید مقداری استون بریزید. دستتان را طوریکه تمام ناخنهایتان در ظرف قرار گیرد، داخل ظرف بکنید و 6 تا 7 دقیقه نگه دارید.
سپس دستتان را بیرون آورده و با کلینکس روی ناخنتان را تمیز کنید و دوباره دستتان را درون استون قرار دهید.
این کار را تا چندین مرحله انجام دهید تا زمانیکه بیشتر مواد کاشت از روی ناخنتان پاک شود.

3. زمانیکه یک لایه نازک از مواد روی ناخن باقی ماند با استفاده از سوهان بقیه مواد را هم از بین ببرید و با بافر سطح ناخنتان را بکشید و با پولیش ناخن را برق بیاندازید.

 

چه افرادی اصلاً نباید کاشت ناخن انجام دهند؟

یه کسانی که بیماری‌های عفونی و یا قارچی دارند توصیه می‌شود تا کاشت ناخن را انجام ندهند زیرا با این کار باعث میشوند تا پیشرفت بیماریشان از چشم دور بماند.

آیا می توانید فعالیت های منظمی را با ناخن های کاشت انجام دهید؟

بله، می‌توانید فعالیت‌های منظمی را با ناخن‌های پودری انجام دهید، اما در انجام فعالیت‌هایی که می‌توانند باعث آسیب شوند، مانند بلند کردن وسایل سنگین یا کارهای دستی، باید مراقب باشید. همچنین مهم است که از قرار دادن ناخن های خود در معرض مواد شیمیایی خشن خودداری کنید.